Jämför aldrig en moské med en kyrka. Moskéer följer Sharia lagar i strid med demokrati och blir en stat i staten.

Krönika översatt från italienska till svenska med Google translate
Fredag, 25 Oktober, 2013

” Nej till moskéer är ställen att frukta ” [ Nej till moskéer , de är platser som ska fruktas ]

den

Colle di Val d’Elsa – Den 19 maj 2013

Journalisten , författaren och parlamentsledamot , Magdi Cristiano Allam , som föddes i Egypten 2008 och konverterade till kristendomen , i kolumnerna i The Journal skrev : ” I Colle Val D’ Elsa den nya italienska moskén megafon av islamisk fundamentalism . ” Och igen : ” Vi ser , för många omedvetet till andra oansvarigt dell’islamicamente korrekt utveckling av arterna i Italien början fanns moskén i Segrate , den första med kupol och minaret , beviljas på lokal nivå . respekt för de önskemål utländska islamiska samfundet att slå rot i vårt land . uppkom efter den stora moskén i Rom , finansierad av Saudiarabien , uppdrag nationellt av den politiska klassen som härskade i första republiken som ett monument över valet av Italien alliera och förelägga innehavare av guden olja på andra sidan Medelhavet . nu , äntligen , i samband med globaliseringen och mångkulturalism inspirerad av spekulation , inviger moskén i Colle Val D’ Elsa ville och förvaltas av en italiensk offentlig institution , City ( drivs av alltid kommunister och deras avkomlingar ) , som finansieras med sammanlagt 500.000 € från en italiensk bank , Monte dei Paschi di Siena , genom sin stiftelse ( även i händerna på kommunisterna och deras ättlingar .) så hur kommer den första moskén i Italien företräda och fungera som ett bollplank för den så kallade arabiska våren . ”

På denna sista ämnet för ” arabiska våren ” , Magdi Allam , som bland annat är under bevakning , tänkte han lika tydlig : ” Den mest kolossala media lögn som har gjort den till makten av fundamentalister och islamisk extremist precis framför vårt hus , acceptera de generösa donationer av Qatar och Saudiarabien ( den totala kostnaden av moskén är 1,5 miljoner euro) som är de som finansierar islamistiska terrorister som dödar kristna och minoriteter icke- Sunni islamiska . ”

Italienare och runt om i världen , minns väl , bilderna av befolkningen i Nordafrika tar till gatorna för att protestera och be om en fläkt av frisk luft . Egypten , Tunisien och så vidare . Omedvetet det , just idag , även i Tunisien , efter de senaste händelserna i Egypten , där Muslimska brödraskapet avhystes av militären , är det islamistiska partiet Ennahda , anklagad för att vara pro – fundamentalist , i allvarliga svårigheter för protesterna .

Klart tänkande , tydliga , till Allam . Den dagen har för Colle anlänt . Idag var det invigning av moskén , med starkt stöd av de lokala myndigheterna som har inträffat under de åren . Exempel på demokrati ? Mångkulturalism ? ” Jag har noga följt historien om moskén i Colle – sade Allam , nås via telefon – och även deltog personligen i förhandlingar med borgmästaren Brogden , Feras Jabareen , chef för den muslimska gemenskapen i Colle och på den tiden , trodde jag att den senare , var måttlig person, och det hade ingenting att göra med UCOII ( unionen av islamiska gemenskaperna i Italien och Organisation ) . Sedan fick jag veta att han hade blivit lurad eftersom Jabareen är en integrerad del av UCOII . Den islamiska föreningen som har förhandlat med staden Colle och vem fick pengarna återbetalas av MPS Foundation är en integrerad del av UCOII avtal och vi talar om det faktum att denna rätt blir en del av statlig egendom UCOII densamma. Detta är ett mycket allvarligt eftersom inte bara är det en moské som finansieras av en italiensk bank och en kommun men också för att det härrör från ett avtal mellan staden och den så kallade Islamiska förbundet i Colle med ett ledningsorgan där det finns representanter är den kommun som det islamiska samfundet . Så det är en identifiering av en regering till en moské UCOII italienska i Italien , på den ideologiska nivån är det Muslimska brödraskapet . ”

Här är främst en angelägenhet för Allam , sambandet mellan denna UCOII och Muslimska brödraskapet , som nyligen utkonkurrerade av militären , till exempel i Egypten , även att ha anklagats för att pro – fundamentalism . Allam För detta , anser den så kallade ” arabiska våren ” ett media lögn , eftersom det i länder där det inträffade har medfört att driva islamistiska formationer verkligen inte modereras . ” Det muslimska brödraskapet är en islamisk extremist rörelse – pressar Magdi Allam – . Som också nyligen i Egypten , i Syrien , visar sin brutalitet , sin beslutsamhet att införa islamisk lag ” Direkt anslutning , då , mellan UCOII och Muslimska brödraskapet : ” Det är en fråga som jag har mött tidigare . Vi säger att UCOII officiellt inte en del av det muslimska brödraskapet , i själva verket de utestående delarna av UCOII är företrädare för organisationer som representerar det Muslimska brödraskapet . Till exempel – fortsättning Allam – Även vid det senaste valet i Tunisien , fanns det ett par unga tunisier bosatta i Italien som deltog i valet i Tunisien i raden av det muslimska brödraskapet som är Ennahda i Tunisien . Det finns ingen officiell klassificering , men det finns definitivt en ideologisk påskrift som aldrig förvägras denna ideologiska kontiguitet av Ucoii karaktärer som täta områden med anknytning till Muslimska brödraskapet . Detta är poängen . ”
” Staden av Colle – pressar Allam – har gjort ett allvarligt misstag . Det finns i denna byggnad . ” , Inga moskéer då ? ” De starkt motsätter sig förekomsten av moskéer i Italien . Numera prioritet är att sätta stopp för den islamiska invasionen , som sprider sig över Medelhavet och även i Italien och Europa går genom sitt eget nätverk av moskéer , islamiska skolor, välfärd och finansiella institutioner och , i fallet med Storbritannien , även genom de islamiska domstolarna . många vi måste vara strikta i detta . Mot nya moskéer i Italien . När vi blir utposter , forts insidan som sedan skapar en stat i staten . ” Och med religionsfrihet , en av de viktigaste orsakerna till de ” supportrar ”projektets Mosque ? Vad gör vi ? ” jag bör påpeka men är det lämpligt att skilja mellan folk och religioner , inklusive muslimer som människor och islam som religion . erkänner lika värde för människor av alla religioner . Jämfört med alla och envar , men det är inte sant att alla religioner är lika . Islam är inte en religion som respekterar de grundläggande rättigheterna för den person . Respekt , då , för människor och för religionsfrihet , men för islam och moskéer är en annan sak , kan vi inte vara islamisk muslimer ” . närvarande rädsla för att moskéer i muslimska länder anses ställen att hållas under noggrann övervakning . När i Egypten , till exempel , har armén beslutat att sätta stopp för den godtyckliga vilja muslimska brödraskapet , vid denna tid vid makten , var han tvungen att susa i. en av deras moskéer , minareten som det muslimska brödraskapet avfyrade mot armén och var tvungen att göra rent hus inne i moskén So – . avslutar Allam – moskéerna är inte likvärdig med kyrkor och synagogor detta måste vi hålla detta i åtanke E . . det är sant att muslimer är inte terrorister , men det är sant att alla terrorister är muslimer blir terrorister i moskéerna . själv har jag bevittnat två imam i moskén i Rom , utvisas från Italien för sina eldiga predikningar . Dessa är Moskéer ...

 

Detta inlägg publicerades i Arabiska våren/ Islamistisk vinter, EU Europa, Hot mot DEMOKRATI, Islamister / Jihadister. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s