”Kristna Flickor är bara till för En Sak, Muslimska Mäns Njutning”

  • Nyligen i Irak placerades 19 yazidiska flickor i järnburar och brändes levande framför en publik på flera hundra, för att de vägrat ha samlag med jihadister.
  • ”Religiösa minoritetskvinnor under kontroll av IS (Islamiska Staten) säljs ofta upprepade gånger från jihadist till jihadist. När de militanta tröttnat på att våldta och misshandla en särskild flicka säljer de ofta henne till en av sina militantkompisar så att de kan våldta och misshandla henne för nöjes skull.” – Samuel Smith, The Christian Post.
  • Efter att deras barn bortförts av den Islamiska Staten öppnade ett par sin dörr och fann deras döttrars kroppsdelar och en video där man såg hur de blivit torterade och våldtagna.
  • ”Kristna flickor anses vara en handelsvara som man kan skada för nöjes skull. Att misshandla dem är en rättighet. Enligt detta samhälles mentalitet är det inte ens ett brott. Muslimer ser dem som krigsbyten”. – Lokala invånare, Pakistan.

Den islamistiska lagen som alltid är sträng är ännu hårdare för kvinnor. Enligt Koranen har män befogenhet över kvinnor och tillåts slå dem om de är ”olydiga” (4:34). Enligt Mohammad, islams profet, är kvinnor mindre intelligenta än män – två kvinnor krävs för att likställa en mans vittnesmål – och majoriteten av helvetets befolkning utgörs av kvinnor, som liknas vid åsnor och hundar vad gäller deras förmåga att distrahera en man från sin bön och därmed upphäva den.

Vad är då islams syn på kvinnor som är hedningar? I bästa laget är de ”till för en sak, den muslimska mannens njutning”, som en muslim berättade för en grupp unga kristna flickor i Pakistan innan han terroriserade och mördade en av dem. I Koranen (se 4:24) kan icke-muslimska kvinnor som fångats i en jihad köpas och säljas som sexslav till muslimska män, såsom den Islamiska Staten gjort.

Emily Fuentes, kommunikationsdirektör på Open Doors, en organisation för mänskliga rättigheter som arbetar som förföljda kristnas förespråkare, sade:

Tyvärr är fler och fler kvinnor mål för [muslimska] terroristgrupper. Det finns flera internationella incidenter med kvinnor som kidnappats, våldtagits och tvingats konvertera från kristendomen till islam av radikala extremistgrupper… Många säljs också på den öppna marknaden. Denna brutalitet inträffar inte bara i Mellanöstern utan också i Afrika och på många andra platser. I många av dessa länder blir kvinnor förföljda eftersom de anses vara andra klassens medborgare på grund av sitt kön. Som minoritet i både kön och tro blir kristna kvinnor dubbelt så utsatta. Även om vi inte har en exakt siffra vet vi att miljontals kvinnor blir förföljda… I dessa muslimskt dominerande länder blir kristna kvinnor systematiskt berövade på sin frihet att leva och förnekas grundläggande mänskliga behov.

Kristna kvinnor är dubbelt fördömda. De tolereras knappt eftersom de både är kvinnor och icke-muslimska ”hedningar”, och det är uppenbart varför de är de största mottagarna av islamistisk misshandel.

Vid det här laget är icke-muslimska kvinnors svåra situation i ISIS grepp välkänd. Sedan de erövrade Mosul i juni 2014 har kalifatet avrättat så många som 250 fängslade icke-muslimska flickor (mestadels yazidier och kristna) efter att de vägrat ställa upp som sexslavar. Nyligen placerades 19 yazidiska flickor i järnburar och brändes levande inför en publik på flera hundra för att de vägrat ha samlag med jihadister.

Enligt en rapport som framkom en dag efter att Open Doors lyfte fram icke-muslimska flickors svåra situation:

Religiösa minoritetskvinnor under IS kontroll säljs ofta upprepade gånger från jihadist till jihadist. När de blivit trötta på att våldta och misshandla en särskild flicka säljer de ofta henne visare till en av deras militantkompisar så att han kan våldta och misshandla henne för nöjes skull.

En yazidisk flicka som lyckats rymma berättade:

”Jag köptes och såldes av åtta olika jihadister… vi visades upp [på marknader för sexslavar]. Män kom in och tittade på oss som om vi vore föremål. Det var som en bilhall… Kvinnor köptes för kontanter; så lite som 20 dollar, de byttes mot föremål såsom mobiltelefoner, eller så gavs de bort som gåvor.

Hon våldtogs minst tre gånger om dagen i mer än 16 månader av otaliga ISIS-krigare, tvingades till att använda preventivmedel och abortorsakande droger, och hon försökte flera gånger ta livet av sig för att fly från misshandeln. Hennes berättelse är typisk, och har berättats av många andra icke-muslimska kvinnor som lyckats rymma.

Andra rapporter som nyligen gjorts berättar om ”en 8-årig flicka som också köptes, såldes och våldtogs av åtta olika militanta under 10 månader”; om en annan ”sexslav som satte eld på sig själv för att inte bli våldtagen”; om ett par som, efter att deras barn blivit bortförda av ISIS, öppnade dörren och fann en plastpåse som innehöll deras döttrars kroppsdelar och en video där man såg hur de torterades och våldtogs; och om kristna alawitiska kvinnor som våldtagits och slaktats av ISIS-jihadister som invaderat deras by.

Jihadister från Islamiska Staten skrattar och skojar om att köpa och sälja yazidiska sexslavar i en propagandavideo.

Men sådan islamistisk misshandel av kvinnor är knappast begränsad till grupper som ISIS och Boko Haram – en Nigeriabaserad organisation som också definierar sig själv enbart i islamistiska termer och är känd för att bortföra, förslava, våldta och mörda kristna flickor. Runt 700 kristna och 300 hinduistiska flickor förs bort, förslavas och våldtas i Pakistan varje år. Dessa siffror är mycket höga med tanke på att kristna och hinduer endast utgör en procent vardera av landets muslimskt dominerade befolkning.

Endast fyra dagar efter att Open Doors kommenterat kristna kvinnors svåra situation invaderade två muslimska män i Pakistan en kristen kvinnas hem medan hennes soldatmake var iväg och gjorde militärtjänst. De band fast henne och utsatte henne för gruppvåldtäktmedan de hotade att förslava hennes tvååriga dotter om hon inte följde order. Enligt den 30-åriga kvinnan:

”Männen behandlade mig som ett djur och sade till mig att jag var en värdelös kristen… de sade att kristna kvinnor är alla horor och de skulle komma tillbaka och upprepa gärningen om jag berättade för någon.”

Eftersom hon är både kvinna och hedning i ett muslimdominerat land gjorde polisen och lagen ingenting för att hjälpa henne. Samma vecka kidnappades ytterligare fem kristna flickor. De konverterades till islam och tvingades gifta sig med deras kidnappare.

Det finns många exempel på våldtäkt och ibland mord på kristna flickor – och ibland kristna pojkar – i Pakistan. Efter att en nioårig kristen flicka våldtagits av en man som skröt med att han hade ”utfört samma tjänster för andra kristna flickor” förklarade lokalbefolkningen:

”Sådana händelser inträffar ofta. Kristna flickor anses vara föremål som kan skadas för nöjes skull. Att misshandla dem är en rättighet. Enligt [det muslimska] samhällets mentalitet är det inte ens ett brott. Muslimer ser dem som krigsbyten.”

En liknande situation råder i Egypten. I juli 2012 vittnade den amerikanska kongressmannen Chris Smith om ”den eskalerande bortföringen, påtvingade konverteringen och tvångsäktenskapen som koptiska kristna kvinnor och flickor blir utsatta för. Dessa kvinnor terroriseras och blir följaktligen utslagna.”

Den framlidna och ofta diplomatiska koptiska påven Shenouda III, ledare av Egyptens kristna samfund, belyste dessa tendenser år 1976: ”Det finns en sedvana att konvertera koptiska flickor för att omfamna islam och gifta bort dem under hot till muslimska makar.” Bara mellan 2008 och 2013 har nästan 600 fall av bortförsel, våldtäkt och påtvingad konvertering av kristna kvinnor dokumenterats i Egypten. Situationen har bara blivit värre sedan dess enligt titeln på enrapport från 2012 : ”Bortförsel och Påtvingad Konversion av Kristna Koptiska Kvinnor i Egypten Ökar Dramatiskt.”

Då unga kvinnor är måltavlor för sexuellt utnyttjande blir äldre kvinnor sexuellt förnedrade. Den 20e maj blev en 70-årig kristen kvinna i Egypten avklädd, bespottad och paraderad på Minyas gator till jubel, vissel och rop av ”Allahu Akbar” (”Allah är den större”) av en arg muslimsk folkhop.

Två dagar innan Open Doors-rapporten publicerades blev en 22-årig kristen kvinna i Ugandamisshandlad och våldtagen av muslimer för att hon anklagat en moskéledare för att ha mördat hennes far efter ett religiöst gräl. En månad tidigare våldtogs den 13-åriga dottern av en mor som lämnat islam och konverterat till kristendomen av muslimsk lokalbefolkning. De sade till henne att ”detta är den andra varningen till din mor för att hon vanhedrat muslimernas tro.”

Det bör noteras att det även i Europa är de inhemska kvinnorna som drabbas mest av tillströmningen av muslimska invandrare. Exponentiellt högre antal sexuella attacker och våldtäkter har utförts – ofta enligt samma logik som råder i den Islamiska Staten eller i Pakistan. Enligt en muslimsk migrant i Tyskland som förföljde, förbannade och tafsade på en kvinna: ”Tyska kvinnor finns till för sex.”

En sista viktig poäng: medan icke-Muslimska kvinnor drabbas mer än icke-muslimska män av sexuella skäl betyder detta inte att de drabbas mindre än män när det kommer till icke-sexuella former av muslimsk förföljelse, såsom attacker mot ”hädare” och ”apostater”. Ridderlighet är ett främmande koncept i islam – när det kommer till att terrorisera och sätta hedningar på plats är Muhammeds religion strikt jämlik. I Pakistan till exempel involverar det mest ökända fallet av hädelse en kristen kvinna, Asia Bibi, som har varit fängslad och dödsdömd sedan 2009; och när ett kristet par anklagades för att vanhelga koran brändes både mannen och frun till döds. Senare rapporter har uppkommit runt samma tidpunkt som Open Doors belyste kristna kvinnors svåra situation och dessa belyser:

  • Indonesien: I vad som beskrivs som ett ”oöverträffat applicerande av sharialag på en icke-muslim” blev en 60-årig kristen kvinna offentligt piskad 30 gånger för att ha sålt alkohol.
  • Islamiska Staten: En Kristen kvinna avrättades av islamistiska militanta för att ha vägrat avsäga sig sin kristna tro. ISIS hotade också en grupp dominikanska nunnor, och krävde att de antingen skulle konvertera till islam eller betala jizya (baserat på Koranen 9.29). ”De äldre systrarna [flydde och] började drabbas av hjärtattacker och andra hjärtproblem på grund av stressen som kom av massutvandringen. Inom loppet av de 18 senaste månaderna avled 23 av dem. Ibland inträffade upp till tre dödsfall i veckan. ”De dog av brustna hjärtan” sade syster Huda.”
  • Uganda: En muslimsk man ströp sin fru till döds för att hon lämnat islam och konverterat till kristendomen. En annan muslimsk man misshandlade och hotade sin fru att han skulle slakta henne medan han skrek ”Allahu Akbar” på grund av hennes konvertering till kristendomen.

Man hör sällan om det motsatta, om en muslimsk kvinna som mördar hennes man för apostasi. Detta på grund av kvinnor brist på auktoritet i den muslimska världen.

Du vill inte vara kvinna i islam.

Raymond Ibrahim är författare av Crucified Again: Exposing Islam’s New War on Christians (publicerad av Regnery och Gatestone Institute, april 2013).

Om Peter

Benjamin Netanyahu: "We've seen this before. There was a master race. Now there's a master faith." - "Islam is as dangerous in a man as rabies in a dog." Sir Winston Churchill
Detta inlägg publicerades i Afghanistan, Egypten, Hot mot DEMOKRATI, Islamister / Jihadister, Islamska Staten, Nigeria, Sharia lag, Shia islam, Sunni islam, Syrien, Turkiet. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s