17-årig danska klarade sig ur gruppvåldtäkt genom att bita av snoppen…

AF JN

 

Nordjyllands Politi efterforsker netop nu en sag om et brutalt voldtægtsforsøg mod en 17-årig pige i Thisted ved midnatstid onsdag i sidste uge. Det skriver Ekstra Bladet.

4-5 mørkglødede mænd overfaldt den 17-årige pige på åben gade og tvang hende ind bagi i en kassevogn, hvor de havde placeret to plastikstole. I kassevognen fastholdt mændene pigen samtidig med, at de forsøgte at krænke hende seksuelt.

Men da de tvang hende til at give den ene mand oralsex, så pigen en mulighed for at slippe væk. Hun satte tænderne i sexkrænkerens penis og bed hårdt til. Det førte til kaos bagi bilen, og midt i tumulten lykkedes det at stikke af.

Lokalpolitiet i Thisted bekræfter overfor Ekstra Bladet, at man har modtaget anmeldelsen og efterforsker sagen, men man vil ikke komme med flere detaljer netop nu.

I mandags fandt et lignende overfald sted ved Ravnkilde mellem Hobro og Aalborg, tæt på Rold Skov. Her blev en 18-årig kvinde holdt fast, slået og sparket og forsøgt trukket ind i gammel rød personbil med falmet lak, fem døre og uden nummerplade bagpå. Bilen havde størrelse som en Nissan Micra og havde en meget rusten bagklap, ligesom bilens fælge også var rustne. Den 18-årige satte sig til modværge og løb fra stedet. Personerne i denne sag beskrives af politiet på følgende måde: 3 mænd imellem 30 og 40 år. De havde kort sort hår og skægstubbe. De talte arabisk og var af arabisk udseende.

Hvis du har oplysninger i disse sager så kontakt Nordjyllands Politi på telefon 1-1-4.

Publiceret: 13. Oktober 2016 16:29
Annonser

Om Peter

Benjamin Netanyahu: "We've seen this before. There was a master race. Now there's a master faith." "Islam is as dangerous in a man as rabies in a dog." Sir Winston Churchill
Det här inlägget postades i Hot mot DEMOKRATI, Islamister / Jihadister, Islamska Staten. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s