Polisen i Luton arresterar ”Brittain First” aktivisterna Jayda Fransen och Paul Golding – men inte islamister som attackerar dem

Jayda vågade……nu väntar rättegång!

Kanske var det inte det smartaste draget som Jayda Fransen gjorde när hon gick in i ett muslimskt no-go område i Luton, England?!  Men hon gjorde det för att hon kände att hon behövd visa att hon inte accepterade de förbjudna området. Att hon bar ett stort vitt kors och en ”Britain First” mössa gjorde inte saken bättre.

 

Jayda Fransen är tillsammans med   Paul Golding frontfigurer i  ”Britain First”. Hon har allt annat än konventionella metoder när hon vill nå ut med sitt budskap. Att predika kristendom i en no-go zone  är inte det första som ”vi” vanliga människor tänker på. Jayda låter sig inte skrämmas utan provocerar muslimerna på sitt speciella sätt. Det borde inte vara förbjudet, men…….

Jayda väntar på rättegång där HON står åtalad. Trots att hon är Brittisk och att muslimerna knuffade och spottade på henne fick de inga straff – bara Jayda väntar på sin rättegång. Detta liknar vad som händer här i Sverige också men Storbritannien har det mycket värre. Då vet vi vad som väntar om inget görs.

Man behöver inte hålla med om Britain First´s metoder men vad gör man när man ser sitt land förfalla? Vad gör man när man fått nog? När man inte kan besöka sitt gamla cafe´ längre för att det är ockuperat av muslimer som förbjuder dig att komma dit? När polisen straffar dig för att du rör dig på din barndoms gator. Att du har ett kors i handen borde inte vara straffbart men det är det. Det är provocerande, ja, men de gör något!  De sitter inte inne och gnäller – de agerar och gör det som de anser är rätt.

 

Jayda Fransen arrested for opposing Anjem Choudary in London!

Published on Oct 17, 2016

Both leaders of Britain First, Jayda Fransen and Paul Golding were arrested by Luton police for the crime of wearing ”political uniforms” while on a leafleting session in Bury Park.

They were both interviewed by Luton CID and then released shortly after.

Here is a video report from North Kent Police station.

Annonser

Om Peter

Benjamin Netanyahu: "We've seen this before. There was a master race. Now there's a master faith." - "Islam is as dangerous in a man as rabies in a dog." Sir Winston Churchill
Det här inlägget postades i EU Europa, Hot mot DEMOKRATI, Islamister / Jihadister, Islamska Staten, Sharia lag, Shia islam, Sunni islam. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s