Geert Wilders Plan: Dags för Befrielse av Holland i nästa val den 15:e mars 2017

Pim Fortuyn, hjälten i Rotterdam, mannen som ruskade liv i landet, sade en gång ”sträva inte efter det som är möjligt utan efter det som är tänkbart”. Han ville göra klart att för oss, holländarna, är ingenting omöjligt.Pim Fortuyn hade rätt. Inget är omöjligt för oss. Vi är holländare.

Se på vårt land. Vi har skapat detta unika och vackra land på egen hand. Vi är det enda folk i världen som bor i ett land som vi till största delen skapade själva. En fantastisk bedrift.

Vi skapade inte bara vårt eget land utan vi utforskade också världen. Vi har seglat över alla hav. Vi grundade New York och upptäckte Australien. Ibland verkar det som att vi har glömt bort allt. Glömt bort vad vi är kapabla till. Vad vi är kapabla till när vi bestämmer oss för något. Och det är kanske det som är vårt problem. Vi måste våga tänka stort igen. För allt går om man vill.

Och ja, jag vet. Det finns mycket vi är bekymrade över. Det finns också mycket att vara arg för, och med all rätt. Denna regering har förstört vårt land med sina torftiga regler och låtit vårt land kolonialiseras av islam. Men låt oss sträva efter det tänkbara. Låt oss befria vårt land.

För fyra år sedan vann Mark Rutte valet med en kampanj under falska premisser. Med lögn och svek. Inga fler pengar till grekerna, 1000 euro för varje holländsk medborgare, en strikt invandringspolitik. Och Arbetarpartiet var fienden, som alla kommer ihåg. Han bad nyligen om ursäkt men drog inga egna slutsatser. Tvärt emot bad han om ursäkt men fortsatte att förstöra och ge bort vårt land. Kanske kommer han även styra med Arbetarpartiet igen i fyra år till. Fortfarande kan ingen tro på vad han säger. Och min fråga till er är: vill ni ha en sådan stadsminister under de nästkommande fyra åren?

Just nu bor ni i Mark Ruttes land. Och för många är det inte längre ett trevligt land. Gå bara ut genom ytterdörren och se er omkring. Risken är att ligister hänger omkring runt ingången till ert lokala snabbköp. Att ni blir spottade på och rånade där. Att era döttrar, fruar och föräldrar blir trakasserade och inte längre vågar gå ut på kvällen. Att ni håller på att bli främlingar i ert eget land. Detta måste förändras. För detta är ert land. Och det håller på att tas ifrån er. Och jag kommer att ta det tillbaka till er.

Geert Wilders under ett tal i Nederländernas parlament i september 2015. (Bildkälla: RTL Nieuws videoskärmdump)

En politiker som jag, som berättar sanningen om ett enormt problem som många holländare konfronteras med varje dag – ja, jag talar om islams terror och problemet med marockaner – dras inför rätta. I domstol, medan imamerna kan predika om hur mycket hat de vill och den politiska eliten håller tyst. De kallar sig själva för ledare, men de leder inte: de vilseleder.

Mark Ruttes plan kan summeras i ett ord: Pliktförgätenhet.

Min plan för Nederländerna kallas Befrielse. Och befrielse börjar med angivande av fakta.

Fakta: Sex av tio fångar i Nederländerna är invandrare, och av alla fångar är fler än 10 % av marockanskt ursprung. Marockanska ungdomar misstänks nästan fem gånger så ofta för brott som inhemska ungdomar. Nederländerna har blivit en kontinuerlig livesändning av Opsporing Verzocht [”Efterlysta Brottslingar”, holländskt tv-program]. En politiker som håller tyst om detta är värdelös. Det vägrar jag göra.

Och jag tänker inte hålla tyst om islam heller. Aldrig någonsin. För tystnad är farligt. Förra juli gick nobelpristagaren och förintelseöverlevaren Elie Wiesel bort. Jag träffade honom för några år sedan i New York. Han lärde världen en klok läxa: ”När någon säger att de vill döda er, tro dem.” Islam säger att de vill döda oss. Koranen skapar inget tvivel om saken.

Sju av tio holländska muslimer tycker att religiösa regler är viktigare än holländska sekulära lagar. Och fler än en av tio muslimer i Nederländerna tycker att våld är acceptabelt att använda i Islams namn. Det är fler än 100 000 människor. Många vägrar integreras och visar ingen respekt för holländska myndigheter i områden som Maasluis och Poelenburg. De räcker långfingret åt oss. Islamistiska huliganer ståtar med Islamiska Statens flagga på gatorna i Haag och ockuperar broar med turkiska flaggor i Rotterdam. Detta är vårt land, men det är deras flaggor som viftas.

Titta på deras flaggor. Och titta på vår flagga. Den har ingen vers från Koranen och inte heller någon halvmåne, utan röda, vita och blå ränder. Den röda för vår identitet, den vita för vår frihet och den blå för sanningen. Nu är det dags att i varje hus, på varje gata och i varje kommun hissa vår flagga. Överallt. Med stolthet. För detta är vårt land, vårt Nederländerna! Och det skriker efter befrielse.

När jag kommer till makten kommer jag att skydda vårt vackra land. Och detta är endast möjligt om vi avislamiserar. Jag vill att detta ska vara kärnan i min politik. För jag vägrar låta vårt fantastiska land gå förlorat och jag väljer vår kultur och vårt folks frihet.

Våra värderingar är inte islamska, utan baserade på den judisk-kristna och humanistiska civilisationen. Vi har rätten och friheten att välja hur vi vill leva våra liv, och att aldrig ge bort denna rätt. För tolv år sedan mördades Theo van Gogh. Han skänkte sitt liv till den frihet som finns i hjärtat på vår holländska identitet. Och denna identitet måste försvara sig. Vi får inte låta de som vill förgöra vår frihet missbruka sin frihet för att ta vår ifrån oss. Vi måste sluta vara naiva och istället försvara oss. För detta är vårt land.

Holländarna är fullt medvetna om det faktum att samtidigt som det finns måttliga muslimer finns det inget måttligt islam. Två av tre holländska personer säger att den islamska kulturen inte hör hemma i Nederländerna. Tre fjärdedelar av det holländska folket tycker att politikerna underskattar problemet med det stigande antalet muslimer i vårt land. Fler än tre fjärdedelar tycker inte att islam berikar Nederländerna. Dessa personer har rätt. Men ingen lyssnar på dem. Bara jag.

Mark Rutte talade om envis optimism, men Nederländerna behöver inga skrattande åsnor. Det behöver hjältar med orubblig realism. Vi har inte råd att underskatta hotets allvar. För hotet finns: vårt lands överlevnad står på spel. Potentiella terrorister finns redan bland oss i höga antal och kommer till Europa dagligen, även med tillströmningen av asylsökande. De går fria här. Det är en pliktförgätenhet att inte göra något åt saker och ting och att hålla våra gränser öppna för tiotusentals mestadels islamistiska lyckosökare från Mellanöstern och Afrika.

Vi måste också befria oss själva från eurofilerna i Bryssel som sopar banan med vår identitet, vår suveränitet och vårt välstånd. Vi har inte längre kontroll över våra egna gränser, våra egna pengar, vår egen demokrati. Om vi bestämmer i en folkomröstning att vi inte vill ha något, som associeringsavtalet med Ukraina, tvingar de på oss det ändå. För folkets vilja är inte relevant för eliten. De skrattar åt oss.

Allt som tillhör vår kultur håller på att tas ifrån oss. Inte ens Zwarte Piet (Svarte Petter) är tillåten längre. Eliten vill förbjuda ordet ”allochtoon” (utlänning) men det är det inhemska folket som håller på att förlora sitt land. Jag vägrar låta detta hända. Detta är vårt land, vår kultur, vår identitet. Nederländerna, detta vackra land, denna stora nation, denna ledstjärna för frihet, tillhör oss och kommer att fortsätta tillhöra oss! Det är dags att motstå tyranni.

Idag vädjar jag till alla holländare. Till alla som njuter av vår svårvunna frihet, till alla som vill skydda detta fantastiska lands välstånd och rikedom för deras barn och barnbarns skull: låt oss visa världen att vi är holländska. Stå upp – demokratiskt och icke-våldsamt – mot eliten som ger bort vårt land. Uppgiften vi har framför oss är enorm. Men modet att återta vårt land är också enormt. Det finns många bra saker att bevara och det finns många saker som måste återuppbyggas.

Det är dags för klarspråk: Holländska pengar för det holländska folket! Inte en krona till för Afrika, Turkiet, Grekland eller Bryssel. Om vi lyckas med det kommer mycket att bli möjligt. Föreställ er det! Då kommer vi kunna sänka skatterna för alla, så att konsumentkraften kan öka märkvärt och ekonomin få ett enormt lyft. Vi kommer att kunna ge våra äldre en anständig ålderdom. Vi kommer att kunna sänka pensionsåldern till 65 igen och inga pensioner kommer att behöva skäras ner.

Jag vill också hålla våra äldreboenden öppna och anställa tusentals fler sjuksköterskor. I mitt Nederländerna avhjälper vi det fruktansvärda förfallet av sjukvården under Rutte II och det kommer att finnas många fler sjuksköterskor som tar hand om våra äldre med engagemang, kärlek och respekt; dag som natt. I mitt Nederländerna avskaffar vi självrisk i sjukvården. Det är förargelseväckande att holländare undviker sjukvård för att de inte har råd, medan asylsökande, som i genomsnitt har 1000 euro mer i sjukvårdskostnader per år, får allt gratis. Denna orättvisa gör mig äcklad.

Vi kommer att kunna spendera mer på polisen och armén, så att de får mer resurser för att hålla vårt land tryggt, skydda vår egendom och våra gränser. Vi måste stänga våra gränser för asylsökande och invandrare från islamska länder, sluta låta jihadister från Syrien återvända, utvisa brottslingar med dubbelt medborgarskap och frånta dem deras holländska medborgarskap. Vi måste befria vårt land.

Jag vill också introducera direkt demokrati i Nederländerna med bindande folkomröstningar. Vårt politiska system är fortfarande detsamma som på 1900-talet; styrt av samma arroganta politiska elit med deras falska löften och hycklande ursäkter. Om röran som skapats av Mark Rutte har lärt oss något är det detta: folket måste kunna dra i nödbromsen när den politiska eliten kränker deras vilja. Och inte bara en gång vart fjärde år.

Under de senaste årtiondena har miljontals holländare sett hur deras land kapats rakt framför näsan på dem. Det krävdes inget geni för att förstå att detta skulle sluta illa. Den konstanta överlåtenheten av suveränitet till EU, euron som gör mer skada än nytta, det ändlösa slöseriet på pengar som spenderats på grekerna, islams faror, de öppna gränserna och massinvandringen, terrorismens växande hot, tsunamin av asylsökande, skattehöjningarna, och sist men inte minst, budgetnedskärningarna i sjukvården för äldre och handikappade som har krossat de svagaste i vårt samhälle.

Tyvärr har de som höjt ett varnande finger haft rätt. Men det finns hopp. Tillsammans kan vi ta hand om det. När en nation vaknar upp och börjar agera är allt möjligt. Jag säger inte att uppgiften kommer att bli enkel. Men vi kan lyckas, och vi måste lyckas. För vi har inget val. Ett starkt och suveränt land där hårt arbete lönar sig och de svaga skyddas, där terrorister inte bara kan korsa gränsen vid Hazeldonk [huvudgräns mellan Nederländerna och Belgien], där kvinnor kan gå i kjol på gatorna utan att bli trakasserade eller sexuellt antastade, där man har råd med vård och pension, där alla medborgare – inklusive judar, homosexuella, kvinnor och islamkritiker – går säkra. Där patriotism inte är en förolämpning utan en heder. Där islam inte är välkommet.

Detta vackra land, vårt land, är inte förlorat. Faktum är att de bästa åren ligger framför oss. Om vi gör rätt val. Och säger adjö till de som ser bort från problemen och ger bort Nederländerna. Det är dags för befrielse! Låt oss återta vårt land tillsammans.

Vi börjar den 15e mars 2017!

Geert Wilders är medlem i det holländska parlamentet och partiledare för Frihetspartiet (PVV).

Annonser

Om Peter

Benjamin Netanyahu: "We've seen this before. There was a master race. Now there's a master faith." - "Islam is as dangerous in a man as rabies in a dog." Sir Winston Churchill
Det här inlägget postades i EU Europa, Hot mot DEMOKRATI, Iran, Islamister / Jihadister, Islamska Staten, Saudiarabien, Sharia lag, Shia islam, Sunni islam. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s