”Muslimsäkra” ditt badrum för att undvika vattenskador

Har du hyrt ut din lägenhet till muslimer?  Läs då genast detta och muslimsäkra ditt badrum för att undvika vattenskador!

För att undvika vattenskador skall du genast koppla bort alla handhållna duschar och installera automatfläkt som startar av sig själv när det är fuktig luft i badrummet!!!

Varför detta?

Åtminstone shiamuslimer från Irak och Iran tror att onda andar bor på WC och de måste jaga ut de onda andarna flera gånger i veckan genom att dränka hela WC taket och väggarna inklusive WC möbler och speglar med hjälp av duschen. Dessutom använder de inte toalettpapper utan tvättar sig i baken med duschen istället.  

Våra badrum är i allmänhet inte gjorda för sådan dränkning.  Skadade badrumsmöbler, dörrkarmar, fönsterkarmar och läckage ner till grannar kan lätt uppstå om du inte muslimsäkrar ditt badrum.

Clas Ohlsson har en duschslang som är 50 cm lång som de eventuellt inte kan missbruka.  Vill du vara på den säkra sidan så installerar du enbart en fast dusch i taket och tar bort alla handhållna duschar.  Då tvingas de att använda en vattenflaska för att ”torska sig i baken” med. Då förstöra de inte hela badrummet. Att de skulle börja använda toalettpapper är osannolikt om mannen är övertygad muslim. Dessutom kostar toalettpapper pengar…

Spending time in the bathroom and being infected by jinns

 

Sammandrag på videon ovan:  En muslim måste ha på sig skorna när han går på WC och ställa fötterna på toalettkanten och skita/pissa hukande. Sedan måste han använda vatten för att tvätta sig ren – inte toalettpapper. I Turkiet får muslimer dock använda WC papper. De får inte heller duscha helt nakna heller!

 

Hur du som muslim bör bete dig i toaletten

1. Det är mustahab (rekommenderat) att täcka sitt huvud med till exempel en kufi eller liknande då du är i toaletten.

2. Att bära skor, det vill säga till exempel sandaler och detta eftersom att det är bra och du håller dig renare.

3. När du skall in i toaletten, säger du en du’a (till exempel: Allahoma inni eudhu bike minal Khubsi wal khabaisi) och sedan går du in med vänster fot först.

4. Du bör göra allting fort i toaletten och inte sitta där för länge för att toaletten är en smutsig plats. Många människor gör fel här eftersom att de till exempel läser tidningen, tittar på tv eller talar i telefon i flera timmar i toaletten.

5. du skall inte tala i toaletten. Änglarna följer inte med i toaletten, men om du talar tvingar du de att stiga in för att anteckna vad du säger.

6. Du bör alltid tvätta dina händer innan du kommer i kontakt med din kropp och efter. Detta för att stoppa risken att bakterierna sprids vidare.

7. När du skall kissa bör du sitta medan du gör det. Det är mycket bättre eftersom att urinet kommer lättare ut och du håller dig renare. När man står upp är det stor risk att urinet hamnar på ens kläder eller runtomkring och det kan leda till att du går på det. Vår ädla profet (Guds frid och välsignelser vare över honom) visste om detta och dagens forskare har kommit fram till att om man sitter medan man kissar minskar risken för att få prostata cancer riktigt mycket.

Det finns hadither som säger att profeten (Guds frid och välsignelser vare över honom) brukade stå när han kissade. Förklaringen till detta är att om till exempel du är hemma eller hos någon du känner, då kan du sitta eftersom att du vet att hygien är viktig för muslimer. Men om du till exempel vill förätta dina behov på en allmän plats där hygienen inte alltid hålls, bör du istället kissa stående.

8. När du duschar, tänk på att duscha uppifrån och sedan nedåt. Detta för att hindra bakterier att ta sig upp och göra dig sjuk.

9. Det är även viktigt att du täcker dig så mycket som möjligt. Blygsamhet är en del av iman och därför bör du täcka din aura (från naveln till knäna för män) medan du duschar och bara avtäcka delarna när du skall duscha den delen.

10. När du skall lämna toaletten, går du ut med höger fot och säger ”Ghufranake”. ”

Läs mer på svenskmuslim, så får ni lära er lite om hur muslimer i Sverige fungerar. Sen kan ni själva avgöra om det känns som 2009 eller som år 600….

Läs, lär mer och diskutera om islam på Forum mot islamisering (FOMI) och lär er mer om koranen på Islam for dhimmis

 

 

 

 

Annonser

Om Peter

Benjamin Netanyahu: "We've seen this before. There was a master race. Now there's a master faith." "Islam is as dangerous in a man as rabies in a dog." Sir Winston Churchill
Det här inlägget postades i EU Europa, Hot mot DEMOKRATI, Irak, Islamister / Jihadister, Islamska Staten. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s