Förhoppningar och hot för 2020-talet

 

 1. President Donald Trump omväljs med stor majoritet i november 2020 och Sarah Palin (eller vice president Mike Pence) efterträder honom vid följande presidentval 2024. (Demokrat-partiet splittras för alltid i minst två fraktioner som hatar varandra och tävlar om republikanernas gunst i olika frågor.  Republikanska presidenter styr i USA i minst 28 år tack vara vad Jehut Donald Trump gjorde under sina två perioder. Se Jonathan Cahn och hans profetior) Om detta inte händer så kommer allt nedan att fördröjas!
 2. Efter Trumps omval 2021 tar ”det tredje världskriget” mot kommunist Kinas ekonomi fart. EU går i förbund med USA eftersom EU måste välja mellan att handla med USA eller Kina.  Kommunistkina disintegrerar och faller samman som så många gånger tidigare. Nya stater uppstår genom interna stridigheter i Kina och en del av dem väljer den demokratiska vägen och de får goda handelsavtal med USA och EU.
 3. Nästan samtidigt attackerar USA Nord Korea och slår ut deras kärnvapenprogram och militära förmåga.  Syd Korea, USA och Japan bygger upp Nordkorea på fem år och det blir en del av Syd Korea.  Messiashoppet i kristendomen ersätter dyrkan av ledardynastin Kim.
 4. Israel invaderar Gasa, Judéen och Samarien (Västbanken)
 5. Jordanien byter namn till Palestina eftersom befolkningen är till 80% palestinier och islamister från Västbanken utvisas till Palestina (=Jordanien)
 6. Islams totala undergång sker successivt under hela 2020-talet.
 7. Muslimer flyr från sin misslyckade medeltida krigsgud Allah och den falska profeten Muhammed och Egypten och Saudiarabien går i spetsen.
 8. Araberna överger islam och söker sina rötter i Abrahams, Isaks och Jakobs Gud och ingår militärt förbund med Israel
 9. Egypten, samt flera nordafrikanska stater och Saudi Arabien ingår ett sydstatsförbund tillsammans med Israel
 10. Ryssland ingår förbund med USA och börjar demokratiseras på lång sikt och får en konstitution i stil med USA:s med en stark ledare.
 11. Turkiet och Iran försöker attackera Israel genom Syrien men blir svårt skadade eftersom Israel försvarar sig med taktiska kärnvapen, vilket fördöms av hela världen.
 12. Judendom och Kristendom förenas till en och samma religion när täckelsen dras bort från Judarnas ögon och de inser att den Messias de väntat på i 3500 år redan kommit till jorden för 2000 år sedan.  Judendom och kristendom blir en och samma religion och Israel blir den första judekristna nationen. Detta leder indirekt till oanade vetenskapliga innovationer i Israel som blir världsledande på samtliga vetenskapliga områden.  Bland annat förlängs medellivslängden drastiskt.  De nationer som samarbetar på vetenskapens område med Israel kommer att ha enorma fördelar av detta.  Ekonomiskt blir Israel en stormakt pga alla innovationer.
 13. Iran blir en demokratiskt styrd nation med kristendomen som statsreligion på 2030-talet.
 14. Kurderna vinner på oroligheterna och får sin efterlängtade stat som blir en blomstrande demokrati i nära samarbete med Israel och Saudiarabien.
 15. Samtidigt måste kristna församlingar i Europa anställa beväpnade vakter pga av att invandrade islamisterna vill hämnas i Europa, då islam faller i Mellanöstern. En våg av attacker mot kristna kan komma.
 16. David Wilkerson profeterade om sex månader av skräck då bankerna är stängda och det råder kaos i den internationella ekonomin. Ha därför alltid kontanter för sex månaders mat hemma och mat- och dricksvattenreserv för minst två veckor. Bunkra torrvaror och konserver som står sig i lång tid.
 17. Den fria världens skuldsättning stiger till över 300% av BNP och IMF går in och kvittar statsunderskotten genom sina SDR. Ekonomin skadas av att de rika köper guld och binder sitt kapital på det viset.  Guldet stiger till astronomiska höjder. Detta hjälper dem inte eftersom guld inte kan ätas och man kan inte bygga hus av guld.  Guldets värde sjunker som en sten och den mat som en människa kan äta på en dag blir den nya ”guldfoten”. Matens pris i ett land bestämmer valutakursen. Stater kan obehindrat skapa pengar efter hur stor befolkningen är och hur boendet ordnats och levnadsstandarden är. Nationella regeringar bestämmer på detta vis över vad de satsar på med det kapital de skapar genom sin årliga statsbudget.  På det viset styrs utvecklingen av nationerna och inte av bankerna. IMF stöder demokratiska staters skuldsättning genom SDR och bojkottar diktaturer.
 18. Klimathysterin avslöjas som en politisk vänsteragenda utan belägg i klimatdata och inget sammanhang finns mellan koldioxid och klimatet annat än att alla växter behöver koldioxid för fotosyntesen. Det goda men hysterin är att vi snabbare komma bort från oljeberoendet.  Vad ska de hitta på att skrämma ungdomen med till 2030 talet?  Julbocken fungerar inte längre.

Riktningen är denna men förändringen kan ta 40 år istället för 10 år pga av ekonomiskt kaos.

Om Peter

Benjamin Netanyahu: "We've seen this before. There was a master race. Now there's a master faith." - "Islam is as dangerous in a man as rabies in a dog." Sir Winston Churchill
Detta inlägg publicerades i EU Europa, Irak, Iran, Islamister / Jihadister, Islamska Staten, Israel, Shia islam, Sunni islam, Syrien, Turkiet, USA. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s