Jordanien ÄR Palestina

Tvåstatslösningen är redan genomförd. Israel och Jordanien har redan delat upp den största delen av mandatet Palestina mellan sig. Jordaniens annektering av Västbanken 1948 – 1967 var olaglig och Västbankens status är fortfarande en dispyt mellan Israel och Jordanien. Här en karta över det brittiska mandatets gränser sedan staten Transjordanien bildats på över två tredjedelar av området:

Historien kommer att ge Israel rätt till allt land väster om Jordanfloden, eftersom folkrätten och till och med Koranen säger så.  Dessutom utgör dagens Jordanien av minst 70% palestinier som styrs av en liten minoritet (Hashemiterna) och deras diktator/kung.  Den arabiska våren kan snart svepa bort den diktatorn eftersom han är vänligt inställd mot Israel.

Vilken av de två är Jordaniens flagga och vilken är Palestinas flagga?

Svar: plocka bort stjärnan från Jordaniens flagga så får du Palestinas flagga (stjärnan är kung Abdullah II. )

Israel assimilerade ca 600.000 judar av de 850.000 judar som kastades ut ur arabstaterna år 1948 och 1967.  På samma sätt kan man kräva att Jordanien assimilerar de 600.000 araber som flydde från det nygrundade Israel 1948. Konflikten är således redan löst. Det enda som återstår är att få islamisterna och vänstermedia att svälja lösningen, och det gör dom inte utan att gråta och skrika p.g.a.. sin stolthet och den förödmjukelse detta skulle innebära. Men det kommer ändå att ske! (Eftersom alternativet är att utplåna Israel.)  Sanningen kommer alltid att segra, men det tar lång tid att vänta in den och det är frustrerande.

Hamas påstår själv att det palestinska folket består av Egyptier och Saudier:

Hamas Minister of the Interior and of National Security Fathi Hammad Slams Egypt over Fuel Shortage in Gaza Strip, and Says: ”Half of the Palestinians Are Egyptians and the Other Half Are Saudis”

.

Jordan IS Palestine

Michael Coren = MUDAR ZAHRAN: Jordan has always been a homeland for Palestinians!!

Quran – Israel will Always Belong to the Jews

Imam Says Jerusalem Belongs to the Jews!

Exilpalestinier: Jordanien är vårt land, inte Israel

Exilepalestinian: Jordan is our country – not Israel!

jordan-palestine-quote-e1427101342630

11 kommentarer till Jordanien ÄR Palestina

 1. Kjell Wallenberg skriver:

  Här är ju lösningen. Inte den som Sosseregeringen bestämde igår. Jordanien är ju Palestiniernas hemland. Ge dem bidrag för att flytta dit. Istället för att ösa miljarder i bistånd till Gaza och därmed Hamas m fl terroristorganisationer.

 2. Pierre skriver:

  Hej!
  Du sammanfattar världspolitikens viktigaste sanning. Jag förstår inte varför Israel tillåter självstyre i Gaza och Västbanken. Det är ju delar av Israel precis som övriga landet, och tillhör judarna. Jag kan dela länken på Facebook när du ändrat språkmissen i första meningen. De två sista orden ska tas bort.
  Mvh/ Pierre

  • Toby Frisk skriver:

   Gaza gavs till Palestina i utbyte mot fred. Israel blev därmed det enda landet i världen som tvingats kasta ut sina egna invånare från sitt land. Hur det gick med den utlovade freden vet vi ju tyvärr, precis som allt annat Hamas ljuger om – och uppmuntrad att ljuga om enligt sina urkundskällor som uppmanar till Jihad. Sveriges regering har svalt den kroken och därmed visat hur pass okompetent regeringen är och ställt vårt kära fosterland i skamvrån inför alla demokratiska regeringar i världen genom att göra rasism och terrorism rumsren. Vilken skam!

   • Peter skriver:

    Sveriges regering borde avgå. Den har visat sig inkompetent redan.
    Se på Sannfinländarna i Finland – de får göra bort sig i regeringsställning och som följd därav förlorat understöd. Sverige Demokraterna kommer att växa enormt ända tills de får komma in i regeringen. Hur starka måste de bli innan de för börja ta ansvar och göra bort sig och förlora röster? Vill sossarna att SD får majoritet i riksdagen innan SD får chans att göra bort sig?
    Detta kan sluta riktigt illa för demokratin i Sverige!

 3. Karl-Eric Brännström skriver:

  Deportera alla Hamas-anhängare till öster om Jordan så kan de slåss bäst de vill. Det är ju deras önskan. Demokrati kan de inte ens stava till. Låt sedan alla fredliga gazabor få bo i lugn och ro.
  De har ingen rättighet till Gaza-området. Allt detta är illusion.

 4. Peter skriver:

  Netanyahu håller på att utreda möjligheten att frånta medborgare i Israel (1,2 miljoner araber bor i Israel) som talar för utrotande av staten Israel deras medborgarskap. Idag sitter araber i Israels riksdag och talar för statens utrotande! En del av de arabiska riksdagsmännen var med på den Turkiska ”Flotilla to Gaza”. Demokratin testats mycket hårt i Israel

 5. Pingback: Palestina i historisk tid och nutid: palestinier och araber är samma folk | Tommy Hanssons Blogg

 6. Emil Aslan skriver:

  Finns inget som heter Israel era jävla sionist fascister

 7. Elsbet Ölund skriver:

  Den som välsignar Israel ska Gud, Abrahams, Isak o Jakobs Gud, välsigna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s