Vem är egentligen flykting?

Historielösheten i synen på Mellanöstern är roten till alla missförstånd i väst:

The Truth About the Refugees: Israel Palestinian Conflict

Finland integrerade över 500.000 Karelare efter andra världskriget, p.g.a. landavträdelser till Ryssland, och ingen vet mera vem som har sina rötter i Karelen – trots att över en miljon finländare har sina rötter där idag! ( Och ingen vill flytta dit igen eller vill ha Karelen tillbaka.)

–  Inga Karelska flyktingläger!  – Man behandlar inte sina bröder så illa!

Vad skiljer Palestinierna från Karelarna?

Palestinierna hade samma språk och samma religion och kultur som araberna – de var och är araber. Karelarna hade samma språk och samma religion och kultur som majoriteten i Finland.

Den enda skillnaden är att Finlands 3 miljoners befolkning absorberade 500.000 karelare men de över 100 miljoner araberna klarade inte av att absorbera 600.000 palestinier utan satte dem i flyktingläger för att utnyttja dem politiskt som slagträ mot Israel! 

Föreställ dej karelska flyktingläger ut efter Finlands gräns mot Ryssland för att finnarna skulle få Karelen tillbaka.  Det är så palestinierna blivit behandlade av sina bröder. (utom Jordanien där palestinierna utgör 70% av befolkningen som styrs av en liten minoritets diktator – det finns således redan en ”palestinsk” stat som heter Jordanien)

Land for the Refugees 1 (1954)

Land for the Refugees 2 (1954)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s