Sharia är roten till det onda

Under denna flik kan du hitta olika aspekter på Sharia.

För markören över  ”Sharia” och välj en kategori åt gången och läs!

OBS!

Sharia är inte en religion utan ett rasistiskt politiskt system med segregerande lagar som tagits in under religionen islams imperialistiska förflutna. Idag används Sharia för att bryta ner demokratiska strukturer i väst.

– Således kan det  inte vara rasistiskt att kritisera ett politiskt system/filosofi.

Genom vetenskaplig textanalys kan man konstatera att uppmaningar till politiskt våld är överlägset i Koranen jämfört med Gamla och Nya Testamentet i Bibeln:

Dessutom kan kan konstatera att den del av Koranen som skrevs senare är mera våldsam och inriktar sig mer på imperialistiska idéer:

Kristendomen aspirerar INTE på världslig makt. Men det gör Islam. Islam kan även ses som en fascistisk ideolog förklädd till religion och är därför mycket farligare än fascism.   Någon ”uppdelning mellan kyrka och stat” har inte skett inom islam utan Sharia måste implementeras av staten när Islam får makten, se på Egyptens utveckling under Morsi! Till all lycka störtades Morsi.

I en karikatyr kan detta beskrivas mer tillspetsat som att Muhammed korsfäster Jesus: Jesus säger: ”Mitt rike är inte av denna världen” Muhammed svarar: ”Men det är mitt”

 

Jesus-Mohammed my kingdom is not of this world Mo-But mine is_jpg

 

tolerate the intolerant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om du inte förstår Sharia lag så förstår du inte Al Qaeda och Muslimska Brödraskapet

.

Pakistan: Can Sharia and Freedom Coexist?

 

b_clpl4ugaazws7

4 kommentarer till Sharia är roten till det onda

 1. TUUL skriver:

  Ja du… Man märker hur kunnig du är inom islam genom att läsa detta. Verkar tyvärr inte som att du vet vad sharia är eller handlar om samt att inget land i världen har sharia lagar just nu om vi nu ska prata om sharia inom islam. Det är viktigt att poängtera att allt patriarkatet gör för att ha makt härstammar inte från islam.
  Å just, tillhör karikatyren dig? För du har missat att Jesus är profet inom islam och en sådan karikatyr kan inte accepteras av rättrogna muslimer. För att jämföra olika religioner måste du förstå att de abrahamitiska religionerna har samma grundtanke. Jag föreslår att du läser exempelvis Koranen och Bibeln som du sedan kan analysera och göra en jämförelse av. Du hittar nästan samma beskrivningar och regler. Enda skillnaden är att Bibeln ändras, har ändrats men det har inte Koranen.
  En sista sak, ”den del som skrevs senare”.Vad menar du här? Menar du att det har tillkommit en ny del som senare sammaställdes med Koranen? För en sådan del finns tyvärr inte..

  För att se saker o ting ur olika perspektiv o vinklar råder jag dig till att göra skillnad på islam och muslimer. Muslimer är helt vanliga människor precis som dig och mig och gör fel vilket är fullt normalt för det gör vi alla människor.

  • Peter skriver:

   Det vi ser utspelas är hur Muhammed och hans anhängare i 1500 år har korsfäst Jesus Kristus och hans anhängare om och om igen. Vilken ynklig gud Allah måste vara som inte själv kan döda sina fiender! Vår Gud gav sitt liv för att rädda sina fiender genom kärlek. Kärleken vinner över hatet som ljuset vinner över mörkret.

   Om inte Sharia lag och Islam skiljs från varandra, som den kristna kyrka och staten har gjort i den civiliserade världen, så kommer islam som religion inte att överleva.
   Islams sönderfall har börjat och ni muslimer kommer att bli ännu mer förvirrade när Shia och Sunni förgör varandra och gör det omöjligt för någon vettig människa att tro något annat än att Allah är en gammal förvirrad krigsgud från öknen som håller på att torka bort och dödar alla muslimer i sin dödskamp.

   Så länge Islam yrar om Sharia kommer ingen utveckling likt Europas och USA att vara möjlig.

   http://bloggen.fi/islamsfall/

   Muslimer inser att Israel behandlar palestinier bättre än vad Sunniter behandlar Shiiter. Hamas är frustrerat över att Israel inte dödar fler palestinier. Det blir fred när palestinierna börjar älska sina barn mer än de hatar judar.

   Islams tid är slut och muslimer kommer att upptäcka vem Jesus Kristus egentligen är – inte den lögn som Islam talar om Jesus.

   Jesus är en kärleksrelation till Gud som kan uppenbaras för dej.

 2. Peter skriver:

  Tuul ! Du påstår att Bibeln har ändrats flera gånger svara mig nu ,är den ändrad före islam eller efter islam!? Om du påstår att den är ändrad före islam vill jag att du hittar till mig ett enda ställe i Koranen där det står att Bibeln är ändrad, och om du påstår att den är ändrad efter islam vill jag att du visar mig originalet alltså den riktiga Bibeln som du pratar om som inte är ändrad , kan du inte komma med bevis då tycker jag att du inte ska nämna det någon mer gång ..

 3. Peter skriver:

  Muhammed levde 600 år efter Jesus levde.
  Jesus läste enbart det vi kallar Gamla Testamentet. Böckerna i Gamla Testamentet tillkom under en tidsperiod på över 1000 år. Nya Testamentet sammanställdes på 300-talet och har inte ändrats sedan dess. Det ”Gamla Testamente” som Jesus läste är identiskt med det som finns idag. Detta bevisar bl.a. Qumran pergamenten.

  På Muhammeds tid fanns både Gamla och Nya Testamentet tillgängligt och han kom säkert i kontakt med både Judar och Kristna.

  Man kan finna två delar i Koranen. Den tid Muhammed levde i Mecka, då var han mera försonlig medan när han jagades från Mecka så blev han mer krigisk medan han levde i Medina.

  Muhammed är den enda religionsgrundaren i världen som slutade som härskare över ett stort imperium = imperialist.


  .

  .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s