Jihad = Mein Kampf

Jihad = Mein Kampf = جهاد‎

Nästan hela Arabvärlden är “JUDENREIN” idag efter att nazismen övergått i islamism genom Stormuftin av Jerusalems kontakter med Hitler

Almost the Entire Arab World Is Now Judenrein – Michael J. Totten (World Affairs)
Jews lived all over the Middle East and North Africa for thousands of years, and they lived among Arab Muslims for more than 1,000 years, but they’re almost extinct now in the Arab world.
Baghdad was almost a third Jewish during the first half of the 20th century. In Tunisia, only 1,500 remain.
As a consequence of the occupation of Arab lands by Nazi Germany and its puppet Vichy France, the Holocaust, post-Ottoman Arab nationalism, Israel’s declaration of independence, and the Arab-Israeli conflict, almost the entire Arab world is Judenrein now.
And since the rise of the Muslim Brotherhood and the Islamic Republic regime in Iran, relations between Arabs and Jews are worse than they were at any time during the entire history of either.

Stor Muftin av Jerusalem, Haj Amin al-Husseini, är roten till den moderna Jihad rörelsen. Han umgicks med Hitler och ställde upp muslimska förband för Hitler. Han översatte Mein Kampf till arabiska och den är ”best seller” ännu idag i arabvärlden. Hitler gav honom en stor villa i Tyskland där han bodde och sände nazist/islamistpropaganda över kortvåg till muslimvärlden under kriget.

Stormuftin av Jerusalem och hans gelikar planerade koncentrationsläger för judar i Palestina och drev ut 850.000 judar från de arabiska länderna år 1948 – 1967. Skulle inte ökenräven Rommel ha stoppats 1942 i slaget vid El Alamein så skulle han ha upprättat koncentrationsläger för judar i Palestina enligt Hitler och Stormuftins överenskommelse.

.

.

Ingen känner idag till den etniska rensningen av judar i arabiska länder – 850.000 tvingades fly, många dödades och all judisk egendom beslagtogs:

The Forgotten Refugees – Full Documentary Movie

 

.

.

The Grand Jihad

Children of the Future Jihad

6 kommentarer till Jihad = Mein Kampf

 1. Ja detta är bara en liten del av hela sanningen. Jag har läst den otäcka boken Koranen och noterade över 500 hot mot mig, mot min familj, mot våra vänner, ja mot alla jag känner och mer till.
  Jag upptäckte detta för många år sedan, och har samlat in olika material och dokument som finns.
  Jag skall inte vara för långrandig utan jag lämnar en länk som jag verkligen gillar
  http://intellekt-kunskap.blogspot.se/
  Skrivet av
  Thore Hult

 2. Anders Malmros skriver:

  Visst kan man leka med fakta utan att se till det historiska sammanhanget.
  England och Frankrike hade koloniserat hela arabvärlden under denna tid. Arabiska eller muslimska självständighetsrörelser i Palestina bekämpades mycket hårt och våldsmat. För en hittad gevärskula kunde engelsmännen hänga flera araber i en palestinsk by. Det säger sig självt att de skulle gå på Hitler-Tysklands tal om ”frihet för alla folk” när han var i krig med engelsmän som koloniserade deras land.
  Att många araber och muslimer har ett ont öga till judar idag har med staten Israel att göra. Att blanda ihop judar i Sverige med israeliska soldater är självklart mental kortslutning och fel.
  Jag förstår att du har någon typ av drömsyn på Israel som ”den enda demokratin i Mellanöstern” men Israel har bara vandrat höger ut och palestiniernas blod har bara blivit billigare.
  Historiskt kan man ofrånkomligen säga att kristna behandlat judar sämre än hur muslimerna behandlat judar

  • Peter skriver:

   Du har rätt i mycket av vad du påstår men inte detta: ”Att många araber och muslimer har ett ont öga till judar idag har med staten Israel att göra” Grundorsaken till att araber hatar judar ät att Koranen påbjuder det. Men de läser inte Koranen så flitigt men den har genomsyrat deras syn på judar. Detta håller drastiskt på att ändra då araberna inser att Iran stulit deras palestinska agenda. Araberna inser att Iran är ett större hot mot dem än Israel är.

   Du skriver också:
   ”Jag förstår att du har någon typ av drömsyn på Israel som den enda demokratin i Mellanöstern”
   Här måste du vara ärlig och kontrollera oberoende källor om demokrati och jämföra länderna:
   https://mellanosternidag.wordpress.com/about/demoktrai-index/

   Palestiniernas blod är det dyraste blodet i alla konflikter i världen. Det är en av de mista konflikter men skapar mest rubriker och mest hat. Jordanien dödade fler palestinier under ”black september” 1970 än vad Israel dödat militanta och civila palestinier sammanlagt sedan 1948. Kolla siffrorna hur pinsamt få palestinier som dödats trots att Hamas bjuder till att använda mänskliga sköldar.

   När kristna dödas reagerar ingen. Påven påpekade nyligen att det tredje världskriget förs mot kristna idag.

   Islamisterna utnyttjar palestinierna hänsynslöst i kampen mot demokrati och väst. Det är ytterst sorgligt och beklagligt att araber våldför sig på araber på detta skamlösa sätt för religiösa och politiska mål.

   Om en kort tid kommer Saudierna och Egyptierna att överge palestiniernas sak och alliera sig med Israel mot Iran. Palestinierna är araber. Då blir det kul att se hur vänstern orienterar sig till Irans och Rysslands sida och glömmer palestinierna.

   Nej, försvara Kurdernas rätt till egen stat istället: De har eget språk, religion, kultur och har varit en självständig stat tidigare. Palestinierna uppfyller inget av dessa fyra saker!

   Mvh

   Peter

   • Anders Malmros skriver:

    När jag menar att det palestinska blodet är billigt syftar jag på hur Israel hämnas mångdubbelt för attacker från Gaza.
    Det talas betydligt mer i media om IS attacker mot kristna i Syrien än Palestinakonflikten idag.
    Vänsterpartiets förstamaj-insamling var riktad till kurdiska röda halvmånen i Rojava. Vänstern har i storstäderna arrangerat demonstrationer till stöd för Kobane och mot IS. Den gamla ryssvänstern är en liten minoritet av Vänstern i Sverige idag.
    Du kan vifta med dina korancitat men historiskt är det ett faktum att kristna behandlat judar mycket värre än muslimer.
    Eid Mubarak och trevlig sommar!

 3. Thore Hult skriver:

  Jag ser att du håller på Islam, Anders Malmros. Och håller man på sitt lag så är det jättesvårt att byta till verkligheten. Du är inte så kunnig i som du skriver om detta. nu har det hänt en del sedan du skrev detta och det är möjligt att du fått upp ögonen nu. De människor som både tror och vill göra som det står i koranen är mördare och terrorister så är det bara. Nu visar sig den islamska religionen sitt rätta ansikte. Det är den hemskaste religion som har skapats av en bandit som hette Muhammed. För att bli lite snäll i huvudet skall du läsa Richard Dawkins böcker. Det är sanningen. Allt detta med Gudar, är bara fantasier. Under det sista världskriget var det många nazister i Sverige. Sverige exporterade Kullager till de Tyska nazistiska stridsvagnarna. Järnmalm, mat så vi fick svälta i Sverige. Och det var under en samlingsregering med sossarna. Och det finns fortfarande kvar lite nazister bland sossarna i Sverige. Man glömmer inte att Islam krigade med en liten arme på nazisttysklands sida, och Sverige hjälpte Tyskarna med vapen också.
  Det är därför som Sossarna tycker bättre om Palestina. och dessa mördare som sprängde vilt i Jerusalem innan muren kom upp. Men det glömmer man så lätt, som en plätt.
  Det är jättesvårt att övertyga människor som har en stark tro på nazismen och Sossar om sanningen. Just nu tror man på Guden Stefan Löfven. Sossarna tycks bara vara glada att det sker mord varje dag nu i Sverige på grund av den stora invandringen. Äldre svenska har redan börjat fly från Islam-Sverige. Och invandrarna bar knullar vidare för att föda så många barn som möjligt för att få dessa härliga barnbidrag. Nu har muslimer som kommer hit till Sverige börjat påstå att dom inte är muslimer utan kristna för att lättare komma in i Sverige. Hur kommer det att gå när lågkonjunkturen kommer, kan man undra.
  Nej Sverige blir aldrig det Sverige, som det var en gång. Det har blivit en totalförändring på mycket kort tid. Redan nu pratas det inte Svenska på många ställen i Sverige. Och värre blir det. I vissa skolor pratas det inte Svenska. I vissa skolor lär man sig koranen i Sverige, hur man skall ta död på oss svenskar. Och regeringen har ingen aning om hur det ligger till, och troligtvis inte du heller, utan du lever i ett drömtillstånd utan gränser. Och troligtvis skriver jag om sanningen till döva öron, till döda hjärnor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s