Varför skriver jag om Mellanöstern?

OBS! Denna blogg är inte kommersiell och den ligger på servrar i USA. WordPress sätter in de annonser som finns här eftersom jag vägrar betala för bloggen.

 

Det Fria Ordet och Mänskliga Rättigheter måste gå före alla ideologier och religioner!

 

Martin Niemöller skrev 1955 denna dikt:

I Tyskland hämtade de först kommunisterna, och jag protesterade inte, för jag var inte kommunist;
Sedan hämtade de de fackanslutna, och jag protesterade inte, för jag var inte fackansluten;
Sedan hämtade de judarna, och jag protesterade inte, för jag var inte jude;
Sedan hämtade de mig, och då fanns ingen kvar som protesterade.

Jag är en kristen pacifist som konsekvent tar avstånd från alla former av våld samt uppvigling till våld. Jag är familjefar och akademiker.  Jag har tröttnat på hur våra media går islamisternas ärenden eftersom media föraktar våra egna pacifistiska, judeokristna rötter och inser inte värdet i det fria ordet och att alla är lika inför lagen.

Vänstern har missförstått motståndet mot Sharia lag/islam och kallar det rasistiskt trots att motståndet riktas mot en odemokratisk fascistisk ideologi. De kallar oss islamofober eftersom de inte klarar av att analysera Sharia lag med sina trubbiga, ideologiska instrument som föraktar mänskliga rättigheter.  Jag är nazifob och islamofob och historien gav oss rätt och kommer att ge oss rätt igen. Dessutom föraktar de det fria ordet.

Jag har i många år följt med internationell nyhetskällor. Att blogga är ett sätt för mej att göra mina källor mer lättillgängliga för andra och förena nytta med mitt högsta nöje. Jag delar inte alltid de åsikter som framkommer i de källor som jag återger eftersom jag vill belysa flera sidor, och lägger därför ansvaret på skribenterna. Det finns författare som har kontroversiella uppfattningar som jag inte delar. Där ligger jag ansvaret på läsaren att behålla det goda och förkasta det dåliga.

Jag anser att våld aldrig är en bra lösning på en konflikt. Våld föder våld.

Det mest intressanta är att undersöka olika källorna och jämföra hur de ser på olika fenomen. Jag försöker belysa en del frågor från olika håll.  Jag upphör aldrig att förvånas över av hur den arabiska pressen är så kritisk mot Iran och Turkiet och hur vänstern i väst är så blind och går islamisternas ärenden.

Jag har flera muslimska vänner. Jag ser inte islam eller muslimer generellt som ett hot. Som samhällsvetare ser jag däremot Sharia lag som det största hotet mot vårt demokratiska fundament.  Jag jämställer Islamism = politisk islam = fascism   vilket även de flesta moderata muslimer gör.  Krav på Sharia lag kommer som ett brev på posten när extremismen har förtätnat tillräckligt i Moskéer i västvärlden.  En av hörnstenarna i definitionen på demokrati är att alla är likställda inför lagen. Om Sharia lag tillämpas parallellt för muslimer i väst så är detta i strid mot grundbulten i vad vi uppfattar som demokrati.

Denna blogg är ett försvar för demokrati och mänskliga fri och rättigheter och yttrandefrihet och riktar sig enbart mot Sharia lag.  Jag riktar mej INTE mot muslimer, INTE mot islam, INTE mot Moskéer utan uttryckligen mot den fascistiska ideologi som Sharia lag bygger på.  Sharia har allt gemensamt med fascism/nazism och borde inte vara del av en religion. Vilket det tyvärr är idag.  Så länge en muslim inte tar avstånd från Sharia är han ett hot mot vår civilisation i väst.

Idag går samma fascistiska krafter lösa på den internationella arenan som i 1930-talets Tyskland .  Idag är det det fria ordet, sanningen, mänskliga rättigheter, religionsfrihet och judarna igen – (men nu i form av Israel) som är måltavlan.

Jag pekar specifikt ut Sharia lag som denna fascistiska kraft.

Sharia lag är inte en religion utan en fascistisk ideologi som måste bekämpas. Sharia måste skiljas från islam – som kyrkan har skiljts från staten.  Sharia är en smutsig, stinkande politisk ideologi som måste avslöjas, för att våra demokratier skall överleva.

Jag följer med vad som händer i Mellanöstern varje dag, av eget intresse, och väljer att dagligen publicera mina fynd här i form av nya inlägg.

Peter

OBS!

Sharia är INTE en religion utan ett rasistiskt fascistiskt POLITISKT system med segregerande lagar som tagits in under religionen islams imperialistiska förflutna. Idag används Sharia för att bryta ner demokratiska strukturer i väst.

– Således kan det  inte vara rasistiskt att kritisera ett politiskt system / filosofi.  Det är lika mycket rasistiskt att kritisera nazism/fascism som att kritisera Sharia lag, för att vara lite övertydlig.

Somethin you can convert to is not a race

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

It is not racist ot criticize a relgion

 

 

 

 

 

 

 

 

17 kommentarer till Varför skriver jag om Mellanöstern?

 1. Hade du inte varit kristen hade du varit varmt välkommen i Vetenskapliga partiet. Jag kommer ändå länka till din blogg eftersom den är sanningssökande.

  • Peter skriver:

   Sann kristen tro söker sanningen och en skapares fingeravtryck i skapelsen (som hypotes)

   • ”We are all atheists about most of the gods that societies have ever believed in. Some of us just go one god further.”
    https://en.wikipedia.org/wiki/New_Atheism

   • Peter skriver:

    Om Israel skulle upphöra att existera så skulle det bevisa att kristna profetior är lögner. Då kan allt annat också kunna vara lögner. Personligen tror jag på Jesus som Messias så länge som Israel existerar. Israel kommer att upphöra att existera senast inom 20 år om det inte finns någon Gud.

   • Grattis. Då kanske du blir medlem i Vetenskapliga partiet inom 20 år 😉

   • Peter skriver:

    Vi får hålla ögonen på Israel till dess 🙂

   • Nyateismens snabba utveckling i USA kan sannolikt leda till rätt val av president, vilket snabbt skulle kunna leda till att USAs stående veto mot FN i Israelfrågan försvann. Så håll ögonen på nyateismen! 😉

   • Peter skriver:

    Det låter inte som mitt parti, i så fall 😦

   • Enligt din favoritbok var Jesus, som var född jude, inte en Messias för de flesta judar. De kände inte Gud såsom Jesus gjorde, eller som Tomas tvivlaren gjorde, för de mediterade inte som de gjorde, men de var rädda och dyrkade därför Mammon.

    Enligt din favoritbok kom de därför sannolikt aldrig till himlen, precis såsom en kamel inte kan komma genom ett nålsöga.

    Religionerna används för att skapa misär och konflikt. I denna misär och konflikt gynnas de som kontrollerar religionerna. Ett litet exempel ur pjäsen Nemisis: https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2015/12/12/pjasforfattare-som-alfred-nobel-bjuds-in-pa-vetenskapliga-partiets-riktigt-nobla-bankett/

    Precis som judarna har du sannolikt inte motivationen att se din religions onska eller ens mannen Jesus om han stod framför dig med öppna armar eftersom du är förblindad av din religion och inte vill se sanningen som den faktiskt är.

    Den nya religionen är född. Den heter vetenskap och den söker sanningen såsom Jesus gjorde i öknen enligt din favoritbok, såsom vi gör i Vetenskapliga partiet. Nyateismen står med öppna armar och välkomnar dig. Meditera på saken! 🙂

   • Peter skriver:

    Ända sedan bibelns första kapitel har mänskligheten brottats med avsaknaden av Guds härlighet (ondskan och frånvändheten från Gud) Genom hela Bibeln går Guds frälsningsplan och hur Han själv skall upprätta den skapelse som vänt Honom ryggen. Det kommer att kulminera i Israels upprättelse då ”han som de genomborrat” återvänder till ”sina minsta bröder”.
    Se därför hur Gud kommer att ingripa i Israels öda och göra det till världens främsta nation på samtliga områden. Det kommer att bli så uppenbart så alla ateister måste erkänna att universums skapare har ingripit i sin skapelse för att något sådan skall kunna ske.

   • Har jag förstått saken rätt? Du tror alltså på detta, trots vetenskaplig utbildning. Du tror alltså att judar utan tillgång till vetenskap nedtecknat detta för ca 2000 år sedan och att det därför är sanningen?

   • Peter skriver:

    Jag tror att universums skapare i Torahn har gett nyckeln till judarnas vetenskapliga framgångar. (Marx och Engels teser är direkta avkok/missförstånd av Torah) Utan judarna skulle vår värld vara i totalt kaos idag. Vi fick de tio budorden som ännu idag upprätthåller lag och ordning och garanterar vårt välstånd. Judarna står för ca 20% av alla Nobel pris och utgör mindre än 0,01 % av jordens befolkning (14 miljoner idag). Det just genom deras bidrag till vetenskapen som cancerforskningen kommer att hitta botemedel, livslängden kommer att förlängas, svälten utrotas och vi får en bättre morgondag.

    Islam däremot har inga tio budord, det är tillåtet att ljuga och bedra för sin familj, klan och islam.

    Läs hela Bibeln och du hittar nyckeln till världshistorien – som är i full harmoni med vetenskapen eftersom universums skapare gjorde vetenskap begriplig för enkla människor genom alla berättelser och liknelser.

    Han som är, har varit och alltid kommer att vara, vet vad hand håller på med. Han visste slutet innan allt började. Vetenskapen är historiens Guds verktyg och utvecklingen går genom tes, antites och syntes och det vi känner till idag kommer att vara antiteser till i morgon. På så sätt kommer vi närmare Gud och blir själv gudar. Ödmjukhet är det mest Gudomliga i den processen – Gud ödmjukade sig och gav sin egen son till offer för att kunna upprätta sin fallna skapelse.

    May the Force be with you 😉

 2. Josef Boberg skriver:

  ”Jag anser att våld aldrig är en bra lösning på en konflikt. Våld föder våld.”

  Sant.

  Om hur krig startas och hålls igång av de globala oligarkerna en liten bit ned i texten i mitt blogginlägg: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV – ELLER ?”

 3. Kg Asunden skriver:

  Våld utrotade också folk som inte visste att försvara eller hade medel att försvara sig.
  Det är vår rätt och plikt att försvara oss (freden och friheten) om nöden så kräver.
  Hade vi inte valt att importera detta hat och våld hade det räckt med avskräckning.
  Vapenvägran främjar inte freden även om man i en första tanke skulle tro det.
  Jag är pacifist men också realist.

  • Peter skriver:

   Jag vet att Islam står för stor del av ondskan i vår värld.
   Jag vet att islams dagar är räknade.
   Om 10 år finns inte religionen islam i den form vi känner den idag.

   Jag vet att Iran utgör största hotet mot Israels existens och de vill utrota Israel.
   Jag vet att Shia / Sunni konflikten kommer att bli Islams undergång.
   Jag vet att om inte Trump och Putin kommer överens om hur de skall få bort de teokratiska diktatur mullorna från Iran så kan det bli kärnvapenkrig mellan Saudiarabien och Iran med tiotals miljoner döda.
   Därför ber jag varje dag om regimskifte i Iran för att så få muslimer som möjlig skall dö i denna kommande urladdning mellan Shia och Sunni. Gud förbarme sig över de vilseledda muslimerna!!!

   När Islam försvinner så kommer muslimerna att vända sig till den enda levande Guden – Abrahams, Isaks och Jakobs Gud som kommer att bo i Jerusalem då Kristendom och Judendom blir en enda världsreligion. Då kommer Jerusalem att bli världens huvudstad dit alla nationer vänder sig för råd och nåd. Judarna kommer snart att inse att Jeshua – Jesus är den Messias de väntat på i minst 3000 år. Israel, Egypten och Assyrien kommer att bli en pärla på jorden, så konstigt det än låter idag.

   Redan nu ser vi hur Israel och arabstaterna börjar hitta varandra i kampen mot Shia Iran. När det börjar hända som jag skriver ovan så händer det snabbt. Järnridån föll utan att en enda människa dog. Jag hoppas att också islam kommer att falla utan att människor dör i miljoner.

   • Kg Asunden skriver:

    Låter mer som vilda drömmer.
    ”Jag vet att Shia / Sunni konflikten kommer att bli Islams undergång.”
    De konflikten består sedan 1400 år och Islam blomstrar alltjämt.
    ”Om 10 år finns inte religionen islam i den form vi känner den idag.”
    Islam är ett politiskt system som är detsamma sedan 1400 år, räkna då inte med en förändring på 10 år.

    Många konverter till Islam ytterst få omvänt.

   • Peter skriver:

    Såg du Sovjetunionens undergång innan det skedde? Islams undergång är mycket mer uppenbar idag än vad Berlinmurens fall någonsin var. Idag finns Internet och satellit TV med allt vad det innebär för den muslimska världen. Islam vittrar sönder inifrån på samma sätt som Sovjetunionen gjorde. Idag konverterar långt fler muslimer till kristen tro än vad folk konverterar till islam (om man inte hör på islamisternas felaktiga propaganda.) I Iran har mer än 10 % av befolkningen kristna på senare tid. Detta är en lavin som inte kommer att stanna!
    http://www.religiousfreedomcoalition.org/2017/03/10/secret-christian-movement-grows-in-iran/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s