Kan världsekonomin kollapsa?

Kan hela världsekonomin kollapsa?

 

.

.

Iran, Russia to trade in national currencies

En kommentar till Kan världsekonomin kollapsa?

 1. Josef Boberg skriver:

  Apropå pengar si och så;

  ”ALLA PÅGÅENDE KRIG I VÄRLDEN KAN STOPPAS FÖR GOTT INOM MAX TRE MÅNADER

  Överst på oligarkernas http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/the_satanic_bloodlines.htm agenda står att i all oändlighet torgföra att det finns brist på pengar. Det har dom ju lyckats bra med – därför att brist på pengar kan nog sägas vara den allt överskuggande ”religionen” i världen i dags dato. Såväl på individnivå som på nationsnivå osv.

  Men alla principer har undantag – och undantaget från brist på pengar är pengar till krig. Historiskt så har det aldrig varit något bekymmer med det – och än mindre är det så i dags dato.
  .

  Varför ?

  Tja… – följer hen pengarnas väg så upptäcker hen att det är samma oligarker som sponsrar krig – som tillverkar vapen och ammunition – och tjänar multum med slantar på det.

  Alla pågående krig skulle avslutas inom max tre månader – ifall oligarkerna ej höll igång dem. T ex krigen i Mellanöstern – som kontinuerligt har pågått sedan 1940-talet.

  Kommer det att ske inom överskådlig tid ?”

  – slut citat från en bit ned i texten på mitt blogginlägg: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV !”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s