Oförenligt med demokrati

Islam är den enda världsreligionen idag som har en stark politisk agenda.  Denna politiska agenda går under namnet Sharia lag. Sharia är oförenlig med demokrati på alla plan.  Sharia härstammar från religionen islams imperialistiska förflutna och tyvärr finns samma imperialistiska ambitioner kavar i drömmen om Umma eller Kalifatet som skall erövra hela världen.

Men låt mej först definiera demokrati. Demokrati är inte enbart allmänna, fria, hemliga och rättvisa politiska val. (Hitler och Hamas har kommit till makten trots dem)  Demokrati omfattar också Montesquieus tredelning av makten i lagstiftande, dömande och verkställande. Dessutom skall den religiösa sfären av samhället vara avskild från den offentliga förvaltningen.  Därtill tillkommer press- och yttrandefrihet, föreningsfrihet och frihet att samlas till offentliga och privata möten. En av hörnstenarna i en demokrati är att alla medborgare skall vara jämlika inför lagen. Press- och yttrandefrihet ingår som en viktig indikator på en demokrati.    Religionsfrihet är en självklarhet för oss, men så är det inte i muslimska länder som tillämpar Sharia.  Jämför olika länder och deras demokrati index här.

Sharia bryter mot samtliga dessa principer ovan. Sharia talar för teokrati och patriarkat  – inte demokrati. Om du har avvikande åsikt så rekommenderar jag att du läser igenom den första fliken och jämför länderna i Mellanöstern från de olika perspektiv som finns med där.

Muslimer och islam är inget problem så länge de inte börjar kräva egna lagar i samhället, Sharia.  Då vill de inte längre integreras i samhället utan har ambitioner att bli en fascistisk politisk rörelse.  Det är just sharia som gör att de flesta muslimer flyr från diktaturerna i sina hemländer.  Det är oljemiljarderna som finansierar Sharia krav i väst.

Islamisk lag är absolut oförenlig med demokrati. Det är en teokratisk system med Allah i spetsen. Allahs lag tolkas av ett beslutande organ bestående av präster. Det finns inget utrymme för ett sekulärt politiskt system där alla människor behandlas som jämlikar.


Sharia lag måste vara gränsen för vad ett demokratiskt samhälle kan acceptera– utan sharia lag kan integrering ske- med sharia lag kan ingen integrering ske av muslimer i Europa.Sharia lag är motsatsen till demokrati och måste förbjudas av EU parlamentet för att beskydda demokrati, jämställdhet inför lagen och kvinnors rättigheter.The Center for Security Policy in Washington, D.C. har skrivit ”Sharia the threat to America” en handledning för hur man skall upptäcka och bekämpa Sharia. Boken går att ladda ner genom att klicka på bilden nedan. Hemsidan finns här:

The Center for Security Policy in Washington, D.C. har nyligen utarbetat en kurs om Sharia i 10 delar som tar upp hur Sharia sakta men säkert penetrerar det amerikanska samhället.  Kursen är gjord för amerikanska förhållanden och på amerikanskt sätt och kan upplevas irrelevant till vissa delar.  En sund kritisk inställning rekommenderas:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

OBS!

Sharia är inte en religion utan ett rasistiskt politiskt system med segregerande lagar som tagits in under religionen islams imperialistiska förflutna. Idag används Sharia för att bryta ner demokratiska strukturer i väst.

– Således kan det  inte vara rasistiskt att kritisera ett politiskt system.

2 kommentarer till Oförenligt med demokrati

  1. klintbergjan skriver:

    Sharia loch Islam helt oforenligt med vasterlandsk kultur demokrati manskliga rattigheter loch mans loch kvinnors likaberattigande. Muslimer master soka SIG till Sandra arablander inte till Europa dar deras integration at omojlig.

    • Peter skriver:

      Många muslimer som kommer till Euuropa har dålig erfarenhet av Islam och vill lämna Islam. De har ofta flytt från Sharia lagar och vill inte möta dem i Europa. Här måste EU vara vist och förbjuda Sharia och förvisa alla muslimer som vill införa Sharia lag i EU.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s